1-daagse training Emm-Tech


EMM-Tech, de kennismaking

De EMM-Tech training, een kennismaking in 1 dag met EMMETT-techniek

Bij deze 8 uur durende EMM-Tech training leer je 11 effectieve technieken waarmee je bij familie en vrienden spierspanning kan verminderen en pijn kan verzachten.

Iedereen kent het wel: in het dagelijks leven zijn er steeds weer situaties die ons lichaam uit evenwicht kunnen brengen. Een kleine beweging en er is rugpijn, een stijve nek of de kracht om deksel van een potje te draaien is verminderd. Of we kunnen kortademig zijn, vaker wat struikelen of hebben moeie benen die wat vocht vasthouden.

Hoe zou het zijn als je makkelijk en snel deze klachten kunt verminderen? Wanneer je je kind, partner of vrienden op eigenlijk wonderbaarlijke wijze kunt helpen.

In deze 8 uur durende training leren we je 11 effectieve technieken, waarmee je snel en makkelijk gespannenheid en ongemak kunt verminderen of oplossen. Het is meestal een grote verrassing voor de deelnemers hoe makkelijk je met Emmett Techniek verbeteringen kunt bereiken. Bovendien worden er preventieve adviezen gegeven over hoe je in het dagelijks leven het ontstaan van verhoogde spanning of vermindering van mobiliteit door bv. Irritatie van kledingstukken kunt vermijden.

Voor deelname is anatomische kennis niet nodig. Alleen je handen zijn nodig om de technieken mee aan te leren. Ook is EMM-Tech een goede snuffelcursus voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de methode. Ook voor therapeuten. In tegenstelling tot de basisopleiding is deze EMM-Tech training bewust eenvoudig gehouden en wordt uitgegaan van het niveau van de deelnemers.
Je ontvangt een syllabus en toegang tot een online video om het geleerde te kunnen herhalen en verdiepen. We verheugen ons op je deelname!

Voor therapeuten en artsen
Wil je op 1 dag 11 technieken leren waarmee je direct je cliënten sneller en effectiever kunt behandelen? Met deze training krijg je een waardevol inzicht in Emmett Techniek en kun je de geleerde technieken direct in de praktijk gaan gebruiken. Waarmee je je eigen ervaringen met deze effectieve en goed met andere technieken te combineren methode kunt opbouwen.
EMM-Tech is

  • Snel
  • Makkelijk
  • Voor iedereen
  • Direct te gebruiken

De EMM-Tech training is een kennismaking met Emmett Techniek. De training vervangt niet de volledige basisopleiding, of bij heviger klachten het bezoek aan een (huis)arts.

Tarief: € 150,- exc BTW ( € 181,50 inclusief BTW) en inclusief syllabus, online toegang

Bij een minimum van 8 deelnemers bied ik de EMM-Tech training ook op locatie aan! Stuur een e-mail voor het vragen naar de mogelijkheden.